Možnosti využití sociálních sítí ve vzdělávacím procesu - Veselý, Jan; Šedivá, Zuzana, 1961-; Pour, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na problematiku používání sociálních sítí ve vzdělávání. Úvodní kapitoly se zabývají nezbytností zavedení webu druhé generace do výuky a novou didaktickou teorií konektivismem. Poté se práce věnuje možnostem využití vybraných sociálních sítí při studiu. V praktické části jsou navrženy způsoby integrace těchto sítí do vzdělávání na Katedře informačních technologií Vysoké školy ekonomické v Praze. Zdrojem pro doporučení je vlastní průzkum v podobě dotazníkového šetření mezi absolventy informatiky na této škole.
Vedoucí práce: Zuzana Šedivá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses