Analýza programov na podporu spolupráce a ich implementácia do medzinárodnej organizácie - Šimoňak, Jozef (2015)
Hlavnou témou tejto diplomovej práce sú nástroje na podporu spolupráce. Práca je zameraná na ich popis a následnú implementáciu do prostredia medzinárodnej spoločnosti. V teoretickej časti sú vysvetlené všetky dôležité pojmy pre danú problematiku, z ktorých následne vychádzajú ďalšie kapitoly, v ktorých sú stanovené požiadavky spoločnosti na nástroj na podporu spolupráce a na ich základe je vybraný najvhodnejší nástroj. Tento nástroj je v poslednej časti implementovaný do prostredia spoločnosti a na pár príkladoch ukázané možnosti jeho využívania. Cieľom práce je poskytnúť teoretický základ o nástrojoch spolupráce, porovnať vybrané produkty a následne vybraný nástroj implementovať do spoločnosti.