Analýza programov na podporu spolupráce a ich implementácia do medzinárodnej organizácie - Šimoňak, Jozef; Pour, Jan; Šedivá, Zuzana, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Hlavnou témou tejto diplomovej práce sú nástroje na podporu spolupráce. Práca je zameraná na ich popis a následnú implementáciu do prostredia medzinárodnej spoločnosti. V teoretickej časti sú vysvetlené všetky dôležité pojmy pre danú problematiku, z ktorých následne vychádzajú ďalšie kapitoly, v ktorých sú stanovené požiadavky spoločnosti na nástroj na podporu spolupráce a na ich základe je vybraný najvhodnejší nástroj. Tento nástroj je v poslednej časti implementovaný do prostredia spoločnosti a na pár príkladoch ukázané možnosti jeho využívania. Cieľom práce je poskytnúť teoretický základ o nástrojoch spolupráce, porovnať vybrané produkty a následne vybraný nástroj implementovať do spoločnosti.
Vedoucí práce: Jan Pour
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková informatika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses