Podnikatelský plán developerského projektu - Stehlík, Martin; Hartman, Ladislav; Mysliveček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Cílem této diplomové práce je sestavení podnikatelského plánu residenčního developerského projektu Garden Spot v Kladně, který zhodnocuje jeho životaschopnost, ziskovost, potenciál a rizika, a který bude v praxi využitelný jako informační základ pro jednání o prodeji projektu jako celku. Měl by být základním dokumentem pro oslovení potenciálních investorů poté, co se současný vlastník rozhodl věnovat své zdroje novým projektům. Práce tedy využívá teoretických znalostí prezentovaných v první části pro přípravu podnikatelského plánu rozšiřujícího informace o projektu pro nové potenciální investory. Jelikož práce odhalila ziskovost projektu nad očekávaný rámec, obsahuje v závěru i doporučení pro stávajícího vlastníka.
Vedoucí práce: Ladislav Hartman
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses