Možnosti osobního rozvoje - Strachotová, Michaela (2015)
Cíl této diplomové práce je zaměřen na informovanost lidí o osobním rozvoji a o jeho možnostech. Zmapování rozdílných postojů lidí, jak tento pojem vnímají, a jaké možnosti osobního rozvoje využívají. Důležitou části diplomové práce je snaha autorky o zobrazení rozdílů v osobním a profesním rozvoji respondentů podle délky praxe a v různých firmách. Analyzovány jsou názory respondentů rozhovorů i dotazníkového šetření. V závěru práce jsou formulovány návrhy na doporučení pro zaměstnance i firmy.