Možnosti osobního rozvoje - Strachotová, Michaela; Franková, Emilie, 1949-; Bedrnová, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Cíl této diplomové práce je zaměřen na informovanost lidí o osobním rozvoji a o jeho možnostech. Zmapování rozdílných postojů lidí, jak tento pojem vnímají, a jaké možnosti osobního rozvoje využívají. Důležitou části diplomové práce je snaha autorky o zobrazení rozdílů v osobním a profesním rozvoji respondentů podle délky praxe a v různých firmách. Analyzovány jsou názory respondentů rozhovorů i dotazníkového šetření. V závěru práce jsou formulovány návrhy na doporučení pro zaměstnance i firmy.
Vedoucí práce: Emilie Franková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses