Analýza distribučného reťazca v spoločnosti MILK-AGRO, spol. s.r.o. - Okošová, Andrea; Jirsák, Petr; Tkáč, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Diplomová práca je zameraná na analýzu logistických procesov v spoločnosti MILK- AGRO, spol. s. r. o., ktorá pôsobí v potravinárskom priemysle. Práca má za cieľ preskúmať súčasné procesy vo firme a navrhnúť zlepšenia, ktoré prispejú k znižovaniu nákladov spoločnosti. Pozornosť bude venovaná súčasnému spôsobu skladovania tovaru a distribučnému procesu. Práca obsahuje teoretické vymedzenie green logistiky, jej legislatívne pramene a praktickú aplikáciu konceptu na nový produkt spoločnosti. Na základe zistených informácií o distribučnom procese vo firme, je v diplomovej práci rozvinutá reverzná logistika a jej praktická aplikácia. Práca skúma výhody a nevýhody implementácie produktu vytvoreného podľa konceptu reverznej logistiky a rozoberá legislatívne, distribučné i motivačné hľadisko. V závere práce sú uvedené návrhy na zlepšenia súčasného spôsobu uskladnenia tovaru i návrh novej distribučnej trasy.
Vedoucí práce: Petr Jirsák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses