Rozvoj dopravy v Plzni - Kratochvíl, Martin; Khendriche Trhlínová, Zuzana, 1975-; Jetmar, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2015)
Diplomová práce se zabývá vlivem systému městské mobility na kvalitu života ve městě. Jsou představeny teoretické předpoklady pro provádění takové dopravní politiky, která vede ke zvyšování kvality života. V úvahu je zároveň brán i aspekt udržitelnosti. Rozebrána je městská mobilita ve všech jejích formách a jsou uvedeny příklady zahraničních měst, jejichž dopravní systémy jsou hodnoceny pozitivně. V praktické části se práce zaměřuje konkrétně na případ Plzně a zde realizované, případně plánované, dopravní projekty a jejich dopady na kvalitu života v tomto městě.
Vedoucí práce: Zuzana Khendriche Trhlínová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: regionální studia [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses