Globální talent management ve společnosti Schindler - Gronychová, Gabriela; Dvořáková, Zuzana, 1960-; Cetkovský, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Diplomová práce na téma - Globální talent management ve společnosti Schindler - má za cíl zmapovat koncept kariérního programu společnosti Schindler - SCDP (Schindler Career Development Programme) a za pomoci dotazníkového šetření vyhodnotit zpětné vazby účastníků programu. Práce je rozdělena do tří částí. První část práce tvoří teoretické poznatky o problematice talent managementu a práce s talenty. Jsou zde vymezeny základní a klíčové pojmy, potřebné k hlubšímu uvedení do tématu. Druhá část práce, která je již praktického charakteru, se věnuje samotnému programu, jsou definovány jeho jednotlivé fáze, cíle a specifika. Empirická část práce vychází z dotazníkového šetření mezi účastníky programu. Na základě vyhodnocení dotazníků je program posuzován a jsou navrhována doporučení pro jeho vylepšení. Přínosem práce je poskytnutí zjištěných výsledků výzkumu a následných doporučení pro vylepšení programu, která pomohou společnosti Schindler blíže pochopit postoj jejich talentů.
Vedoucí práce: Zuzana Dvořáková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses