Analýza generátorů hesel - Chirkova, Mayya (2015)
Tato bakalářská práce se zabývá porovnáním generátorů náhodných a zapamatovatelných hesel. Práce má dvě části. V první části je představena problematika používání hesel. Ve druhé části jsou analyzovány dostupné generátory hesel. Největším přínosem této práce je seznámení uživatelů s problematikou zapamatovatelných hesel a způsobem jejich tvorby.