Analýza generátorů hesel - Chirkova, Mayya; Pavlíček, Luboš; Kalina, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Tato bakalářská práce se zabývá porovnáním generátorů náhodných a zapamatovatelných hesel. Práce má dvě části. V první části je představena problematika používání hesel. Ve druhé části jsou analyzovány dostupné generátory hesel. Největším přínosem této práce je seznámení uživatelů s problematikou zapamatovatelných hesel a způsobem jejich tvorby.
Vedoucí práce: Luboš Pavlíček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses