Systém odměňování zaměstnanců - Batistová, Lucie; Stříteský, Marek; Rubišová, Blanka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Diplomová práce se zabývá systémem odměňování zaměstnanců, který je analyzován na základě konceptu celkové odměny vymezené v teoretické části. Hlavním cílem této práce je stanovit návrhy, jejichž aplikace by optimalizovala současný systém odměňování, popřípadě navrhnout nový systém odměňování, který zvýší motivaci a výkon zaměstnanců. Naplnění tohoto cíle je dosaženo na základě analýzy interních dat, rozhovorů s klíčovými manažery a realizací dotazníkového šetření. Současný systém odměňování v organizaci skýtá prostory pro zlepšení, nejvýraznější optimalizační návrhy byly stanoveny především v rámci mzdového systému a v oblasti rozvoje a vzdělání zaměstnanců.
Vedoucí práce: Marek Stříteský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses