Rozvoj portálu se studijními materiály pro studenty prostřednictvím personalizace - Nagy, Jiří (2015)
Tato diplomová práce je zaměřena na problematiku personalizace konkrétního projektu. Hlavním cílem práce je tento reálný projekt, který se zabývá poskytováním studijních materiálu pro studenty rozšířit o prvky personalizace tak, aby se stal projekt pro návštěvníky snadněji používaný především díky zobrazování relevantních informací každému návštěvníkovi zvlášť. V práci je podrobně popsán celý proces implementace, který byl nutný pro dosažení tohoto stavu.