Rozvoj portálu se studijními materiály pro studenty prostřednictvím personalizace - Nagy, Jiří; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Černá, Magda; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Tato diplomová práce je zaměřena na problematiku personalizace konkrétního projektu. Hlavním cílem práce je tento reálný projekt, který se zabývá poskytováním studijních materiálu pro studenty rozšířit o prvky personalizace tak, aby se stal projekt pro návštěvníky snadněji používaný především díky zobrazování relevantních informací každému návštěvníkovi zvlášť. V práci je podrobně popsán celý proces implementace, který byl nutný pro dosažení tohoto stavu.
Vedoucí práce: Jarmila Pavlíčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses