Podnikatelský plán víceúčelového sportovního zařízení - Tuzar, Tomáš (2015)
Tématem této diplomové práce je analýza potenciálu výstavby víceúčelového sportovního zařízení zaměřeného na adrenalinové sporty s názvem Freestyle Kolbenka. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí, teoretické a praktické. Teoretická část definuje základní pojmy jako podnikání a podnik, podnikatelský plán, jeho součásti a dále specifika podnikání ve sportovní oblasti. V praktické části nalezneme konkrétní popis podnikatelské příležitosti a analýzu faktorů majících vliv na její budoucí vývoj včetně finančního plánu. Závěr pak patří zhodnocení vyzkoumaných veličin a budoucí perspektivy projektu.