Podnikatelský plán víceúčelového sportovního zařízení - Tuzar, Tomáš; Krause, Josef, 1978-; Štěpánek, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Tématem této diplomové práce je analýza potenciálu výstavby víceúčelového sportovního zařízení zaměřeného na adrenalinové sporty s názvem Freestyle Kolbenka. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí, teoretické a praktické. Teoretická část definuje základní pojmy jako podnikání a podnik, podnikatelský plán, jeho součásti a dále specifika podnikání ve sportovní oblasti. V praktické části nalezneme konkrétní popis podnikatelské příležitosti a analýzu faktorů majících vliv na její budoucí vývoj včetně finančního plánu. Závěr pak patří zhodnocení vyzkoumaných veličin a budoucí perspektivy projektu.
Vedoucí práce: Josef Krause
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses