Změna vizuálního stylu Zoo Praha - Dvořáková, Anna; Horný, Stanislav, 1955-; Kocourek, Ivan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Tato diplomová práce zevrubně zkoumá a představuje nové logo a s ním spojený vizuální styl Zoo Praha. Předmětem práce je dále jeho zhodnocení na základě teoretických principů grafického designu a firemní identity, firemního designu a firemní image a srovnání s logy jiných zoologických zahrad v České republice a v zahraničí. K vypracování byl proveden průzkum implementace nového vizuálního stylu v prostorách zahrady a monitoring průřezem marketingových kampaní včetně reklamních a upomínkových předmětů, na nichž je logo aplikováno. Práce obsahuje také několik doporučení pro zlepšení vizuálního stylu Zoo Praha. V samotném závěru pak představuje alternativní návrh loga pro pražskou zoologickou zahradu, jenž byl vytvořen autorkou práce.
Vedoucí práce: Stanislav Horný
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses