Podnikatelský plán – YuLoong Dumplings - Adámek, Tomáš; Kešner, Martin; Matoušek, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Cílem této diplomové práce je vypracování podnikatelského plánu pro řetězec rychlého občerstvení. S tím, že základní myšlenkou podnikatelského plánu je přivedení zaběhlého Taiwanského fastfoodu formou franchisových poboček do Evropy. Teoretická část práce se věnuje samotnému rozboru jednotlivých části podnikatelského plánu, druhům právních forem podnikání a problematice franchisingu. Praktická část se již zaměřuje na konkrétní postup prvních kroků založení a provozování franchisy s rychlým občerstvením v České Republice. V této části je představena společnost YuLoong Dumplings, komplexní analýza trhu s rychlým občerstvením v ČR, marketingová a provozní činnost nově vzniklé společnosti a finanční plán. Výsledkem práce je zhodnocení konkurenceschopnosti projektu a rozpracování strategie společnosti, které by mělo být použito i jako reálný projekt.
Vedoucí práce: Martin Kešner
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses