Ocenění společnosti - Skříček, Jiří (2015)
Cílem práce je ocenění společnosti ke dni 1. 1. 2015 jako celku, které bude sloužit pro následná strategická rozhodnutí podniku. Teoretická část vymezí metodologii oceňování, následovat bude praktická část, která se bude skládat z finanční a strategické analýzy oceňovaného podniku, sestavení finančního plánu a provedení ocenění za pomoci výnosové metody DCF.