Ocenění společnosti - Skříček, Jiří; Kislingerová, Eva, 1950-; Plaček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Cílem práce je ocenění společnosti ke dni 1. 1. 2015 jako celku, které bude sloužit pro následná strategická rozhodnutí podniku. Teoretická část vymezí metodologii oceňování, následovat bude praktická část, která se bude skládat z finanční a strategické analýzy oceňovaného podniku, sestavení finančního plánu a provedení ocenění za pomoci výnosové metody DCF.
Vedoucí práce: Eva Kislingerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses