Rozbor situace na trhu pojištění automobilů na českém pojistném trhu - Havlík, Pavel; Ducháčková, Eva, 1958-; Oborilová, Mária; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Bakalářská práce Rozbor situace na trhu pojištění automobilů na českém pojistném trhu se zabývá současnou situací na českém trhu v oblasti pojištění automobilů. Sleduje problematiku pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla, havarijního pojištění, různých doplňkových pojištění a soudobé trendy v této oblasti. V další části práce jsou rozebrány podíly jednotlivých pojišťoven na českém pojistném trhu a hlavní pozornost je zaměřena na nabídky produktů dvou nejžádanějších pojišťoven v oblasti pojištění automobilů, České pojišťovny a Kooperativy. V závěru bakalářské práce je možné se seznámit s analýzou výsledků praktického průzkumu, který je zaměřen na klienty pojišťoven. Zabývá se jejich pojištěním odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla a havarijním pojištěním. Zkoumá důvody, které vedly řidiče k výběru dané pojišťovny, případně důvody, které vedly k její změně.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses