IT podpora společenství vlastníků jednotek - Wala, Karel (2017)
V této bakalářské práci budu řešit oblast IT podpory společenství vlastníků jednotek. Cílem práce je analýza procesů společenství, které vyplívají buď z potřeb společenství, nebo předepsané legislativy a následná identifikace trhu s IT nástroji, které tyto procesy pomáhají efektivně řešit. Na začátku práce definuji konkrétní společenství vlastníků jednotek, které jsem si vybral k analýze procesů a aplikaci finálního řešení. Potřebné procesy zjistím z legislativních listin a dále ze schůzek s představiteli tohoto společenství. Následně klíčové procesy zpracuji pomocí metody MMABP a uvedu jejich informační potřebu. Zjištěné výsledky práce by měly být návodem pro zvolené konkrétní společenství, jak postupovat při zlepšování svých procesů a případném zavádění IT podpory. Také můžou být obecnou šablonou pro podobně velká společenství vlastníků jednotek.