IT podpora společenství vlastníků jednotek - Wala, Karel; Gála, Libor, 1965-; Fortinová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2017)
V této bakalářské práci budu řešit oblast IT podpory společenství vlastníků jednotek. Cílem práce je analýza procesů společenství, které vyplívají buď z potřeb společenství, nebo předepsané legislativy a následná identifikace trhu s IT nástroji, které tyto procesy pomáhají efektivně řešit. Na začátku práce definuji konkrétní společenství vlastníků jednotek, které jsem si vybral k analýze procesů a aplikaci finálního řešení. Potřebné procesy zjistím z legislativních listin a dále ze schůzek s představiteli tohoto společenství. Následně klíčové procesy zpracuji pomocí metody MMABP a uvedu jejich informační potřebu. Zjištěné výsledky práce by měly být návodem pro zvolené konkrétní společenství, jak postupovat při zlepšování svých procesů a případném zavádění IT podpory. Také můžou být obecnou šablonou pro podobně velká společenství vlastníků jednotek.
Vedoucí práce: Libor Gála
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses