Rozbor procesů získávání a výběru zaměstnanců ve vybrané organizaci - Vlčková, Lucie (2015)
Cílem této práce je analyzovat proces získávání a výběru zaměstnanců ve zvolené společnosti, identifikovat silné a slabé stránky tohoto procesu a navrhnout opatření ke zvýšení efektivnosti výběrového řízení. Diplomová práce se skládá z teoretické a praktické části. Teoretická část vymezuje podstatné pojmy a obsahuje základní východiska pro problematiku získávání a výběru zaměstnanců. Praktická část představuje vybranou společnost, na základě získaných dat hodnotí průběh procesu získávání a výběru zaměstnanců a představuje návrhy na zlepšení fungování celého procesu. Součástí praktické části je i dotazníkové šetření, které zkoumá spokojenost zaměstnanců se získáváním a výběrem nových zaměstnanců.