ICT trendy ve Vietnamu ve světovém a regionálním kontextu - Le Tien, Lam (2015)
Bakalářská práce se zaměřuje na aktuální vývoj v oblasti ICT se zaměřením na Asijské země, konktrétně Vietnam. První část práce obsahuje informace o současném stavu vietnamské ekonomiky. Následující části se soustřeďuje na aktuální ICT trendy, stručné srovnání ICT trhu Vietnamu s trendy z celého světa a se sousedními zeměmi v regionu. Práce je zaměřena na identifikaci klíčových trendů a možnosti budoucího vývoje. Přínosem této práce je zhodnocení aktuálního vývoje v oblasti ICT trendů ve Vietnamu.