ICT trendy ve Vietnamu ve světovém a regionálním kontextu - Le Tien, Lam; Samec, Marek; Jelínek, Ivan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Bakalářská práce se zaměřuje na aktuální vývoj v oblasti ICT se zaměřením na Asijské země, konktrétně Vietnam. První část práce obsahuje informace o současném stavu vietnamské ekonomiky. Následující části se soustřeďuje na aktuální ICT trendy, stručné srovnání ICT trhu Vietnamu s trendy z celého světa a se sousedními zeměmi v regionu. Práce je zaměřena na identifikaci klíčových trendů a možnosti budoucího vývoje. Přínosem této práce je zhodnocení aktuálního vývoje v oblasti ICT trendů ve Vietnamu.
Vedoucí práce: Marek Samec
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses