Affiliate marketing s využitím optimalizace trackování provizí - Černochová, Petra; Koubský, Petr, 1961-; Pávek, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Tato diplomová práce se zabývá zařazením affiliate marketingu do internetového marketingu jako současného moderního nástroje pro získávání nových zákazníků na on-line trhu a analýzou optimálního řešení systému trackování konverzí ve společnosti eHUB.cz s.r.o. Samotná práce je rozdělena na tři části, první část představuje obecný pohled na affiliate marketing, druhá část analyzuje současný stav systému trackování konverzí ve společnosti eHUB.cz s.r.o. a třetí část navrhuje optimální řešení budoucího stavu systému. Teoretická rovina odpovídá první části práce a praktická druhé a třetí. V teoretické části je objasněno postavení affiliate marketingu v rámci on-line marketingu včetně základních znalostí a souvislostí, které jsou nezbytné k praktické části. Praktická část obsahuje popis původního a současného technického řešení sytému eHUB. Zároveň navrhuje jeho optimalizaci pro stav budoucí. Hlavním cílem práce je nalézt a přesně definovat aktuální standardy řešení systému trackování konverzí v eHUB.cz s.r.o. Hlavním přínosem práce je využitelnost optimálního technického řešení ve společnosti eHUB.cz s.r.o.
Vedoucí práce: Petr Koubský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses