Analýza stavu strategických dokumentů obcí na začátku nového programovacího období - Štefanová, Lucie; Krbová, Jana, 1962-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Luštický, Martin, 1982- (2015)
Předmětem práce je strategický plán, který je v teoretické části práce popsán z pohledu jeho tvorby a s ní související procesy a postupy. Práce se věnuje analýze obsahu a formy plánu. Z tohoto pohledu řeší stav plánů a jejich kvalitu ve vybraných městech různých velikostí v Jihočeském kraji v novém programovém období 2014-2020 a v další analýze jsou porovnávána obě programová období 2007-2013 a 2014-2020. Vybranými městy jsou Písek, Strakonice, Milevsko, Protivín, Blatná a Vodňany. Takový vzorek výzkumu byl vybrán proto, aby zastupoval okresní a menší města, u kterých dochází k výrazné změně ve strategických dokumentech oproti městům vyšší kategorie.
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Vedoucí práce: Jana Krbová
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: strategický management; management [obor dipl. práce]; programové dokumenty; programovací období; diplomové práce; strategic planning; master's theses