Charakteristika podnikatelského prostředí Kolumbie, kulturní a obchodní specifika - Hořáková, Anna; Klosová, Anna, 1942-; Gullová, Soňa, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Cílem mé práce je poskytnout makroekonomickou analýzu podnikatelského prostředí Kolumbie, která by českým subjektům umožnila lépe pochopit zásadní charakteristiky kolumbijského trhu. Po přečtení tohoto dokumentu čtenář získá přehled o kolumbijském podnikatelském prostředí z politického, ekonomického, kulturního a technologického. Dále se práce věnuje obchodním vztahům mezi Českou republikou a Kolumbií. Součástí jsou i zkušenosti konkrétních českých firem, které na trhu působí nebo podnikly kroky, aby tak v nejbližší době učinily. Na základě analýzy všech výše uvedených prostředí a průzkumu mezi českými firmami je vytvořena mapa silných a slabých stránek a jsou identifikovány příležitosti a hrozby z pohledu českého podnikatelského subjektu.
Vedoucí práce: Anna Klosová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses