Analýza potenciálu gastroturismu v Jindřichově Hradci - Nezveda, Jan; Musil, Martin, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Švanda, Pavel (2015)
Diplomová práce se zabývá analýzou potenciálu gastroturismu ve městě Jindřichův Hradec. Práce je rozdělena do několika částí, ve kterých jsou nejdříve vysvětleny různé charakteristiky, vazby či definice pojmů, jako je cestovní ruch, gastronomie, ale hlavně pak gastroturismus. Práce dále plynule přechází přes výčet podstatných informací a kulturních akcí v Jindřichově Hradci až po tzv. praktickou část. V té je pomocí dotazníkového šetření zanalyzován potenciál gastroturismu v tomto jihočeském městě. Práce si bere za vzor již existující úspěšné gastronomické projekty a s přihlédnutím k výsledkům dotazníkového šetření nabízí obraz možné organizace vlastního gastroprojektu v Jindřichově Hradci.
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Vedoucí práce: Martin Musil
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: cestovní ruch; gastronomie; gastronomický cestovní ruch; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; tourism; gastronomy; food tourism; master's theses