Podnikatelský plán - Radošinská, Jana (2016)
Diplomová práce se zabývá vypracováním podnikatelského plánu s cílem založit cestovní kancelář, která bude nabízet poznávací zájezdy do Portorika. Práce se člení na teoretickou a praktickou část. Teoretická část vysvětluje co je to podnikání a související pojmy. Vymezuje podnikání v cestovním ruchu a postup založení cestovní kanceláře. Dále jsou zde teoreticky zpracované jednotlivé kapitoly podnikatelského plánu. Praktická část se věnuje samotnému založení cestovní kanceláře, kde je postupováno po jednotlivých kapitolách, které jsou vysvětleny v teoretické části.