Podnikatelský plán - Radošinská, Jana; Dvořák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kovář, František, 1940- (2016)
Diplomová práce se zabývá vypracováním podnikatelského plánu s cílem založit cestovní kancelář, která bude nabízet poznávací zájezdy do Portorika. Práce se člení na teoretickou a praktickou část. Teoretická část vysvětluje co je to podnikání a související pojmy. Vymezuje podnikání v cestovním ruchu a postup založení cestovní kanceláře. Dále jsou zde teoreticky zpracované jednotlivé kapitoly podnikatelského plánu. Praktická část se věnuje samotnému založení cestovní kanceláře, kde je postupováno po jednotlivých kapitolách, které jsou vysvětleny v teoretické části.
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: podnikatelské projekty; cestovní kanceláře; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; business planning; travel agencies; master's theses