Značka a její význam v segmentu mobilních telefonů - Maksimenko, Elena; Novák, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kincl, Tomáš, 1979- (2015)
Ve své bakalářské práci bych chtěla pomoci teoretických znalosti a praktického výzkumu odpovědět na otázky, týkající se spotřebního chování lidí. V první části popíšu značku, její vliv na nákupní chování spotřebitelů, význam reklamy a propagačních kampaní v budování značky a jejích vliv na jedince. Chtěla bych také v práci zahrnout odlišnosti mezi různými národnostmi a pohlavími při nákupním rozhodování. V druhé části se provede výzkum ohledně daného tématu a budou zhodnocený jeho výsledky
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Vedoucí práce: Michal Novák
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: spotřebitelské chování; obchodní značky; hodnotová analýza; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; consumer behavior; brand name products; value analysis (cost control); bachelor's theses