Inovační potenciál regionů - Kalina, Martin; Krbová, Jana, 1962-; Dvořák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2016)
Diplomová práce s názvem „Inovační potenciál regionů“ se zabývá především problematikou jeho vyhodnocení v krajích České republiky. Cílem diplomové práce je provést vlastní návrh přístupu k vyhodnocení inovačního potenciálu krajů a jeho následná aplikace. Důraz je kladen na použití přístupu, který má oporu v regionálních analýzách a také na to, aby inovační potenciál byl vyhodnocen pomocí volně dostupných a dlouhodobě sledovaným údajů a tím byla zajištěna jeho opakovatelnost.
Vedoucí práce: Jana Krbová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: regiony; management inovací; inovace; Česko; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; regions; innovation management; innovations; Czechia; master's theses