Marketingová strategie Safari Dvůr Králové - Pumprová, Pavlína (2015)
Cílem diplomové práce je detailně zmapovat zoologickou zahradu ve Dvoře Králové nad Labem se všemi jejími jedinečnostmi a to především safari, hotel i kemp, vycházejí z interní a externí analýzy. Na základě vlastního marketingového výzkumu analyzovat způsob, jakým se jednotlivé složky prezentují veřejnosti, jakou marketingovou strategii využívá, zhodnotit úspěšnost zvolené strategie, popřípadě navrhnout vlastní inovace, které povedou k lepšímu uplatnění na trhu cestovního ruchu.