Marketingová strategie Safari Dvůr Králové - Pumprová, Pavlína; Valentová, Jana; Dragula, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Cílem diplomové práce je detailně zmapovat zoologickou zahradu ve Dvoře Králové nad Labem se všemi jejími jedinečnostmi a to především safari, hotel i kemp, vycházejí z interní a externí analýzy. Na základě vlastního marketingového výzkumu analyzovat způsob, jakým se jednotlivé složky prezentují veřejnosti, jakou marketingovou strategii využívá, zhodnotit úspěšnost zvolené strategie, popřípadě navrhnout vlastní inovace, které povedou k lepšímu uplatnění na trhu cestovního ruchu.
Vedoucí práce: Jana Valentová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses