Komunikační strategie obcí II. stupně - Králová, Lucie; Krbová, Jana, 1962-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Musil, Martin, 1976- (2016)
Hlavním cílem diplomové práce je navrhnout vhodnou komunikační strategii vybrané obce, kterou je obec Jaroměřice nad Rokytnou. Teoretická část vymezuje základní pojmy v oblasti komunikace a komunikační strategie. Praktickou část tvoří analýza současného stavu komunikační strategie obce, která charakterizuje obci a analyzuje způsob komunikace s cílovými skupinami a používané komunikační nástroje. Součástí praktické části je také dotazníkové šetření, které se zaměřuje na spokojenost občanů s komunikací obce a v jeho rámci je stanoveno pět dílčích cílů. Na základě provedené analýzy komunikační strategie a dotazníkového šetření je vytvořena komplexní komunikační strategie Jaroměřic nad Rokytnou, která se skládá z analýzy SWOT, návrhu komunikační strategie a její realizace.
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Vedoucí práce: Jana Krbová
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: obce; public relations; management [obor dipl. práce]; komunikační strategie; diplomové práce; municipalities; public relations; master's theses