Fenomén sociálních inovací - Kuťák, Lukáš; Nový, Jan, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Guthová, Zuzana (2016)
Rešerše dostupných tuzemských a zahraničních informačních zdrojů k tématu sociálních inovací a teoretická reflexe idejí sociálních inovací. Analýza podmínek pro rozvoj sociálních inovací dle vybrané metodiky v České republice, která vyúsťuje v závěrečná doporučení pro prostředí České republiky. Vyhodnocení sociálně inovačního potenciálu České republiky. Otestování vhodnosti použité metodiky pro posuzování charakteristik sociálně inovačního prostředí. Součástí práce je také přehled příkladů dobré praxe, tj. konkrétních sociálně inovačních projektů, které vznikly v České republice a byly oceněny v rámci odborných soutěží či podpořeny z veřejných prostředků.
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Vedoucí práce: Jan Nový
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: inovace; sociální podniky; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; innovations; social enterprises; master's theses