Nové profesní pozice v hotelnictví a problematika jejich náboru - Kraliková, Klára (2016)
Práce sleduje nové trendy nabídek práce v oblasti hotelnictví. Cílem je jednak poskytnout ucelený souhrn vybraných nových profesních pozic a zařadit je do kontextu hotelové organizace, ale také analyzovat aktuální požadavky na pozici Revenue managera. Informace byly získány monitoringem současné nabídky práce na inzertních portálech a prostřednictvím rozhovoru s personalistou nejmenovaného 5*hotelu v Praze.