Nové profesní pozice v hotelnictví a problematika jejich náboru - Kraliková, Klára; Jenčková, Jiřina; Bakos, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Práce sleduje nové trendy nabídek práce v oblasti hotelnictví. Cílem je jednak poskytnout ucelený souhrn vybraných nových profesních pozic a zařadit je do kontextu hotelové organizace, ale také analyzovat aktuální požadavky na pozici Revenue managera. Informace byly získány monitoringem současné nabídky práce na inzertních portálech a prostřednictvím rozhovoru s personalistou nejmenovaného 5*hotelu v Praze.
Vedoucí práce: Jiřina Jenčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses