Transformace krajských nemocnic metodou řízené změny - Kozár, Michal; Lešetický, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Mlčák, Jan (2016)
Diplomová práce se zaměřuje na popsání transformačního procesu sloučení pěti nemocnic Kraje Vysočina v jeden funkční celek, za pomoci využití Kotterova modelu změny. Z důvodu ovlivňování procesu změny zájmovými skupinami, je v rozsahu popisovaného procesu provedena analýza vlivu zájmových skupin, s cílem určit způsob komunikace mezi těmito skupinami a týmem provádějícím změnu. Obsahem diplomové práce je i zpracování akčního plánu provedení změny se stanovením časového rámce pro jednotlivé úkony.
Vedoucí práce: Ondřej Lešetický
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: zdravotnický management; management změny; stakeholders; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; health service management; management of change; stakeholders; master's theses