Význam Category managementu pro prodej - Bogdanova, Tatiana; Dvořák, Jiří; Hesková, Marie, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2015)
Diplomová práce s názvem Význam Category managementu pro prodej má za cíl analyzovat vhodnost a efektivitu pravidel a postupů Category managementu, popsaných v odborné literatuře v praxi, na příkladu dvou prodejen. Pomocí nabytých znalostí tak budou závěrem navržena adekvátní doporučení vedoucí ke zvýšení efektivity spolupráce mezi společnosti Nestlé Česko s.r.o. a maloobchodními řetězci tradičního trhu.
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: maloobchod; velkoobchod; management prodeje; marketingový management; nealkoholické nápoje; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; retail trade; wholesale trade; sales management; marketing management; non-alcohol beverages; master's theses