Hodnocení správy a řízení České jezdecké federace z pohledu jezdeckých klubů - Křížová, Zuzana (2015)
Cílem této práce bude představení sportovní organizace České jezdecké federace a zjištění spokojenosti s řízením a správou organizace jezdeckými oddíly na Vysočině. Pro zjištění jsem zvolila metodu dotazníků, rozeslaných mezi zástupce jednotlivých jezdeckých oddílů a formu osobního rozhovoru s vybranými zástupci jezdeckých klubů.