Hodnocení správy a řízení České jezdecké federace z pohledu jezdeckých klubů - Křížová, Zuzana; Král, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Tripes, Stanislav (2015)
Cílem této práce bude představení sportovní organizace České jezdecké federace a zjištění spokojenosti s řízením a správou organizace jezdeckými oddíly na Vysočině. Pro zjištění jsem zvolila metodu dotazníků, rozeslaných mezi zástupce jednotlivých jezdeckých oddílů a formu osobního rozhovoru s vybranými zástupci jezdeckých klubů.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Vedoucí práce: Pavel Král
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: sportovní management; řízení a správa společností; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; sports management; corporate governance; bachelor's theses