Udržitelnost sociální situace obyvatelstva v období hospodářské krize - Kostenko, Bogdan (2016)
Bakalářská práce je věnovaná udržitelnosti sociální situace v období hospodářské krize roku 2008, především v České republice a Evropské unii. Začátek práce obsahuje historii hospodářské krize roku 1929 a roku 2008 včetně jejich porovnání. Dále je řeč o krizi roku 2008, popis jednotlivých makroekonomických ukazatelů a jejich změn v období hospodářské krize. Práce končí popisem dopadu těchto ukazatelů na udržitelnost sociální situace obyvatelstva.