Udržitelnost sociální situace obyvatelstva v období hospodářské krize - Kostenko, Bogdan; Bartošová, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Chytka, Tomáš (2016)
Bakalářská práce je věnovaná udržitelnosti sociální situace v období hospodářské krize roku 2008, především v České republice a Evropské unii. Začátek práce obsahuje historii hospodářské krize roku 1929 a roku 2008 včetně jejich porovnání. Dále je řeč o krizi roku 2008, popis jednotlivých makroekonomických ukazatelů a jejich změn v období hospodářské krize. Práce končí popisem dopadu těchto ukazatelů na udržitelnost sociální situace obyvatelstva.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Vedoucí práce: Jitka Bartošová
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: hospodářská krize; sociální poměry; makroekonomické modely; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; economic crises; social conditions; macroeconomic models; bachelor's theses