Porovnání účetních a daňových odpisů v České a Slovenské republice - Purgyiová, Mária; Ašenbrenerová, Petra; Roubíčková, Jaroslava, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Cílem bakalářské práce je vysvětlit význam a způsob stanovení odpisů a porovnat systémy odpisování majetku v České a Slovenské republice. První kapitola vysvětluje a analyzuje daňové a účetní odpisy z pohledu České republiky. Druhá a třetí kapitola porovnává daňové a účetní odpisování majetku v České a Slovenské republice a zjištujě rozdíly mezi nimi. Poslední kapitola zahrnuje hlavní rozdíly v odpisech ve formě vysvětlujících příkladů.
Vedoucí práce: Petra Ašenbrenerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses