Analýza marketingového mixu společnosti Zemědělské stavby Jihlava, a.s. - Vašíček, Jan (2015)
Cílem této kvalifikační práce je analýza marketingového mixu společnosti Zemědělské stavby Jihlava, a.s. V teoretické části je analyzován marketingový mix společnosti, jeho jednotlivé složky a jeho tvorba. Praktická část je zaměřena na aplikaci teorie z teoretické části, provedení analýzy marketingového mixu a SWOT analýzy. Zhodno-cením SWOT analýzy metodou párového porovnání jsou společnosti doporučeny ná-vrhy na zlepšení a strategický přístup budoucího vývoje společnosti. Návrhy a doporu-čení by měly sloužit jako základ pro tvorbu nového marketingového mixu společnosti.