Analýza marketingového mixu společnosti Zemědělské stavby Jihlava, a.s. - Vašíček, Jan; Svoboda, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Musil, Martin, 1976- (2015)
Cílem této kvalifikační práce je analýza marketingového mixu společnosti Zemědělské stavby Jihlava, a.s. V teoretické části je analyzován marketingový mix společnosti, jeho jednotlivé složky a jeho tvorba. Praktická část je zaměřena na aplikaci teorie z teoretické části, provedení analýzy marketingového mixu a SWOT analýzy. Zhodno-cením SWOT analýzy metodou párového porovnání jsou společnosti doporučeny ná-vrhy na zlepšení a strategický přístup budoucího vývoje společnosti. Návrhy a doporu-čení by měly sloužit jako základ pro tvorbu nového marketingového mixu společnosti.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Vedoucí práce: Petr Svoboda
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: marketingová komunikace; distribuce zboží; ceny; management [obor bakal. práce]; marketingový mix; SWOT analýza; bakalářské práce; communication in marketing; distribution of goods; prices; bachelor's theses