Role destinační společnosti Východní Čechy v rozvoji cestovního ruchu - Skalická, Eliška; Khendriche Trhlínová, Zuzana, 1975-; Kouřilová, Jana, 1960-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2016)
Destinační management je metoda řízení, která je založena především na spolupráci zainteresovaných subjektů ze soukromého a veřejného sektoru s cílem zajistit efektivní rozvoj cestovního ruchu v dané oblasti. Cílem diplomové práce je zhodnocení postavení destinačních společností v podpoře cestovního ruchu. Skutečný dopad fungování destinačních společností na cestovní ruch nelze přímo analyzovat. Přesto destinační společnosti prostřednictvím realizování zejména projektů zaměřených na marketing a spolupráce s dalšími subjekty pozitivně podporují cestovní ruch v oblasti.
Vedoucí práce: Zuzana Khendriche Trhlínová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: regionální studia [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses